Diabetes quotes

Regelmatig kom ik diabetes quotes tegen op het internet. Ik moet er soms zo om lachen! Ook zijn sommige heel erg herkenbaar. In dit artikel deel in mijn favoriete diabetes quotes en leg ik uit waarom ik juist deze erg leuk vind.


' My body produces insulin like a cow produces rainbows. It just doesn't happen.'

bron: www.pinterest.com

 

Om deze quote moest ik zo lachen! Mijn lichaam maakt inderdaad helemaal geen insuline meer aan. Ik vind dit een grappige vergelijking!

 

'i may have diabetes... But diabetes does NOT have me.'

bron: quotesgram.com

 

Dit vind ik ook een hele mooie quote. Ik heb inderdaad diabetes, maar hierdoor laat ik mijn leven zo min mogelijk beïnvloeden. Ik heb diabetes, maar mijn diabetes heeft niet mij in de hand! Ik controleer de diabetes, maar de diabetes heeft niet de controle over mij.

 

'I may look sweet, but I have a needle'

bron: www.thefreshquotes.com

 

Ook deze vind ik grappig! Door mijn diabetes ben ik ook best wel eens chagrijnig, het heeft namelijk best veel invloed op mijn humeur. Dit is dan echt een leuke quote op zo'n moment!

 

'It's weird to think a juicebox has saved my life more then one occasion.'

bron: www.pinterest.com

 

Deze quote is zo waar en het zette mij echt aan het denken. Wanneer ik een erge hypo heb is het enige wat werkt iets met veel suiker, en dan het liefst iets vloeibaars. Als ik dit niet neem dan overleef ik het niet. Het is dus raar om te denken, maar een pakje sap heeft mijn leven dus meerdere malen gered.

 

'Do not tell me I'm a ''bad diabetic''. You don't have diabetes. You don't know how hard it is, I try my best to manage what I didn't ask for.

bron: quotesgram.com

 

Deze vind ik echt goed! Het gebeurd zo vaak dat mensen zeggen dat ik iets anders moet doen. Dat ik gezonder moet eten en niet moet snoepen, want dat moet als diabeet en dan krijg je het wel onder controle. Of mensen die dan zeggen dat het niet zo goed voor me is als ik een keer een drankje drink. Weet je, dat is voor niemand goed. Ik doe mijn best en zorg echt wel dat ik geen dingen doe waarvan ik echt ziek wordt!

 

Dat waren mijn quotes voor nu. Elke dag kom ik wel weer nieuw tegen, dus over een tijdje heb ik vast wel weer andere favoriete! Tegen die tijd zou ik er nog een keer een artikel over schrijven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0