The week of a diabetic #12

Hi! Het is weer maandag en dus tijd voor een nieuw weekoverzicht. Het was mijn officiële laatste vakantie week. Morgen moet ik namelijk weer naar school. Benieuwd wat ik deze week allemaal gedaan heb? Lees dan snel verder!


Maandag heb ik niet zoveel gedaan. Ik heb lekker uitgeslapen, ben daarna naar de stad geweest en heb in de avond gewerkt aan een fotoboek van de vakantie. Met mijn diabetes ging het deze dag redelijk.

Dinsdag een dagje oppassen op de kids van mijn zus. Ook nog even geluncht bij mijn vriend! Ook deze dag ging mijn diabetes redelijk.

Woensdag weer een dagje oppassen, maar nu bij mijn zus thuis. Eerst samen geluhct en gekke foto's gemaakt! Vervolgens het badje opgezet. Het was zo warm die dag! Heerlijk genoten dus. Jammer genoeg had ik een flinke hypo (lage suiker) na het op pompen van het badje. Dat vergt veel inspanning waardoor hij snel zakte. Daarna was ik dus niet helemaal fit meer.

Donderdag ben ik gezellig naar een vriendin geweest. In de avond heb ik niet veel gedaan. Mijn waarden schommelde enorm door het warme weer. Ik heb verder gewerkt aan het fotoboek en heb wat informatie over de trein opgezocht voor de volgende dag.

Vrijdag moest ik namelijk naar Rotterdam voor een afspraak bij de diëtiste. Mijn zusje ging mee en we hebben na de afspraak nog even heerlijk geshopt! In de avond heb ik lekker op de bank gehangen.

Zaterdag ben ik met een vriendin naar Gorinchem geweest. We hebben aan het water gelegen en heerlijk geluncht. Ik ben helemaal vergeten om foto's te maken!

 

Daarna ben ik boodschappen gaan doen voor het eten van zondag en ben ik bij mijn opa en oma geweest. Daar gaf mijn pod een heel luid alarm. Hij was stuk .. Waarschijnlijk zat die al langer niet meer goed, aangezien mijn waardes tot boven de 30 stegen. Ik zou in de avond misschien naar de kroeg gaan, maar dit ging helaas niet door .. BALEN!

Zondag was een hele luie dag. We besloten om sushi te gaan eten. De boodschappen waren dus voor niks haha! Ik had een nieuw blouseje aan. Ik vind het detail op de mouw zo leuk! Gelukkig had ik mooie waarden en ging het ook goed met de sushi. Wel had ik een hypo in de auto toen we op weg waren naar het sushi restaurant. En natuurlijk had ik niks bij mij om te eten of drinken .. Ik zette mijn pomp stil en dronk snel een appelsap toen we aankwamen.

Vandaag waren de kinderen er weer. Ook ben ik even naar het tuincentrum geweest met mijn opa en zusje. Mijn waarden gingen helaas wat minder goed en ik voelde me niet fit ..

 

Straks duik ik lekker vroeg mijn bed in. Morgen vroeg op, want de eerste schooldag staat voor de boeg!

 

Fijne avond en slaap lekker!

Reactie schrijven

Commentaren: 0