The week of a diabetic #10

Hi! Het is alweer een tijd geleden dat ik een weekoverzicht schreef. Dit kwam door de vakantie en het onregelmatig leven. Nu de vakantie bijna voorbij is en iedereen langzamerhand weer naar school en werk gaat, is het weer tijd voor een wekelijks overzicht. Lees snel verder als je benieuwd bent naar hoe mijn week verliep! 

Eerlijk gezegd weet ik niet meer precies wat ik maandag gedaan heb .. Het was een luie dag en ik heb lekker lang gekroeld met mijn kleine vriend haha! 'S avonds haalde mijn vriend mij op en bleef ik daar slapen. 
Dinsdag hebben we lekker lang geslapen en zijn daarna wezen lunchen in Gorinchem. Het was erg lekker, maar helaas daarna wel een hoge waarde .. Na het eten heb ik nog even genoten van het heerlijke weer en tekende ik wat in de tuin. 
Woensdag startte ik de dag met een ontbijtje op bed. Daarna heb ik een heel stuk gefietst met mijn zus en de kinderen. Die nacht ben ik constant wakker geworden vanwege hypo's (lage bloedsuikers). Dit kwam doordat ik de hele dag heb gefietst en daar reageert mijn lichaam heel heftig op. 
Donderdag heb ik dan ook niet veel gedaan. Ik heb de hele dag in de tuin doorgebracht, want het was heerlijk weer!
'S avonds heb ik gewokt met een vriendin. Het was super gezellig! Dit was mijn toetje *mmm*. Helaas had het wel weer invloed op mijn suiker, maar dat was het waard! 
Vrijdag ben ik even met mijn oma naar de stad geweest en maakte ik een tas vol met cadeaus voor de verjaardag van een vriendin. Mijn nichtje sliep bij ons en wilde ook wat knutselen. Uiteindelijk versierde ze mijn pod (pomp) met roze kristallen haha! 
Zaterdag ben ik even naar gorinchem geweest en haalde ik deze leuke kaartjes. 'S avonds had ik eerst een feest van vrienden van mijn ouders die 12,5 jaar getrouwd waren. Daarna door naar de verjaardag van mijn vriendin en daarna nog met zijn alle naar de stad. Gezellig! 
Zondag moest ik even bijkomen van de zaterdag nacht haha! Mijn suikers schommelde de hele dag .. Ik had wat gedronken die nacht en dat merkte ik aan mijn suiker. Ik ontbeet wat, ging heerlijk in bad en heb toen weer geslapen tot half 4 *oeps*. Daarna hebben we niet veel meer gedaan die dag. 

Vandaag staat er ook niet zoveel op de planning. Mijn waarden zijn weer redelijk stabiel. Vanmiddag rij ik even naar de stad en daarna eten we gezellig bij mijn vriend. 

Fijne dag! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0