Terug in Nederland


Gisteren zijn wij terug gekomen van twee weken vakantie in Zuid Frankrijk. Wat heb ik genoten! Het was er elke dag rond de 40 graden en er was nooit een wolkje aan de lucht. Ook met mijn diabetes is het super goed gegaan! De afgelopen 5 jaar had ik altijd wel een dag op vakantie dat ik moest spugen en ziek was door hoge suikers. Mijn lichaam reageert namelijk heel snel op warmte en ander eten. Gelukkig was het dit keer anders! Ik heb een keer een hoge waarde gehad, maar die kreeg ik binnen een uur weer aan het zakken. Van de warmte heb ik ook geen last gehad. Ik heb dus echt kunnen genieten! 

Ik had 18 pods (pompen) meegenomen, omdag ik had gehoord dat de pod nog wel eens los laat of een fout aangeeft wanneer je gaat zwemmen. De eerste dag gaf mijn pod inderdaad een fout aan en moest ik hem vervangen. Gelukkig was dat de eerste en de laatste keer! Verder heb ik hem alleen maar moeten vervangen wanneer het nodig was (om de drie dagen). Wel ben ik nog een keer met een net vernieuwde pod tegen een deurpost aangelopen waardoor die eruit vloog (lomp) haha! 

Mijn ouders komen straks thuis met de auto. Ik ga nog even nagenieten en morgen komt er een blogpost online met de vakantie verhalen en foto's! 

Fijne avond!