The week of a diabetic #9

Vorige week heb ik geen week verslag online gezet. Ik ben dit eerlijk gezegd helemaal vergeten! Ik was zo druk bezig met mijn diabetes. Ik had om de twee dagen contact met het ziekenhuis om zo tot een goede basale stand in mijn pomp te komen. Het is nog steeds niet helemaal perfect, maar al wel een stuk beter! Vrijdag heb ik weer een afspraak in het ziekenhuis zelf, dus dan zou er wel weer wat gaan veranderen.

 

Deze weel heb ik wel een weekverslag voor jullie. Lees snel verder om te zien hoe mijn week eruit zag!


Ik begin bij woensdag. Maandag en dinsdag heb ik namelijk niets bijzonders gedaan en heb ik ook geen foto's gemaakt.

 

Woensdag maakte ik een taartje voor het 54 jarige huwelijk van mijn opa en oma.

Daarna de diploma uitreiking van mijn zusje! Erg leuk gedaan, maar wat duurde het lang haha!

Donderdag vroeg op om een ochtendje op te passen. Daarna weer een belafspraak met het ziekenhuis. Mijn pompstanden zijn inmiddels al vijf keer veranderd.

Vrijdag heb ik niet zoveel gedaan. In de avond heb ik even lekker in bad gelegen en verder wat series gekeken. Ik kreeg die dag heel droevig nieuws .. Dit vertel ik jullie vast nog wel een keer, maar ik hou het nu even voor me.

Zaterdag was er een pasar malam. Mijn mooie nichtje mocht dansen! Wat vond ze het spannend, maar ze deed het super! Ook heerlijk gegeten. Helaas door dat lekkere eten wel een hoge waarde ..

Zondag genoten van de zon!

Maandag begon ik de dag met een heerlijke smoothie. Daarna even gewinkeld met mijn zusje en in de avond gezellig met een vriendin naar de bioscoop geweest!

Vandaag was ook een heerlijk rustig dagje.

 

Op naar een nieuwe week!

Reactie schrijven

Commentaren: 0