Hoe gaat het nu?


Het is de afgelopen week een beetje stil geweest op mijn blog. Ik heb namelijk even genoten van bijna helemaal niks doen haha!

 

Hoe gaat het nu?

Het gaat eigenlijk best wel goed, op mijn diabetes na .. Ik zit lekker in mijn vel en geniet van elk moment van mijn vakantie! Mijn diabetes is nog wel erg rommelig. Bij Diabeter zijn mijn standen aangepast en het is nu nog even zoeken of deze wel kloppen .. Inmiddels zijn de standen al drie keer aangepast en heb ik elke week contact met het ziekenhuis. Mijn waarden zijn nog steeds vaak veel te hoog, Dit kun je ook zien in het overzichtje hieronder. De gele, oranje en rode waarden zijn te hoog. Gelukkig zijn we er hard mee bezig om alle vakjes groen te krijgen! Volgende week vrijdag heb ik weer een afspraak bij Diabeter. Ik moet er al heel vroeg zijn, namelijk rond 8 uur al! Ik doe namelijk mee aan een onderzoek die Diabeter uitvoert om diabetes beter te begrijpen. Ik moet nuchter bloedprikken en zal daarna nog vaker langs moeten komen voor onderzoek. Daarna gaan mijn vader en ik even Rotterdam in en gaan we de markthal bekijken, want om twee uur heb ik weer een afspraak bij Diabeter, Deze afspraak is met mijn diëtiste, verpleegkundige en met de internist.

 

 

Verder geniet ik nu vooral van mijn vakantie! Ik doe leuke dingen met vriendinnen, ga vaak langs bij mijn zus en de kinderen en heb al wat dingen geregeld voor volgend schooljaar. Ook probeer ik weer wat vaker te bakken (vind ik erg leuk) en test ik weer nieuwe dingen uit voor mijn blog, zoals het versieren van de pod. Ook vind ik het leuk om mijn kamer weer een beetje op te vrolijken met leuke dingen! Eind van deze maand gaan we ook heerlijk op vakantie naar Zuid Frankrijk! Ook hiervoor moeten nog wat dingen geregeld worden.

 

Hieronder nog een aantal leuke foto's om een beeld te krijgen van hoe mijn vakantie eruit ziet.

 

Fijne dag!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Anne (vrijdag, 08 juli 2016 19:42)

  Phoe meis... Wat naar, al die schommelingen! Ziet er echt heftig uit, ik vind het dan ook knap dat je je nog zo goed voelt. Als ik lichamelijk niet helemaal kapot zou zijn, zou ik mentaal gewoon moe worden van het 'niet onder controle krijgen'.

  Anyways. Goed dat ze je bij diabeter in de gaten houden en dat je eraan aan het werken bent!

  Succes!

 • #2

  Devlin (dinsdag, 12 juli 2016 19:15)

  Bedankt voor je lieve reactie Anne!