Kaartjes voor het diabetesfonds


Diabetes is een vervelende ziekte .. En niet alleen vervelend, maar het kan ook nog eens ernstige complicaties met zich meebrengen. Steeds meer mensen in Nederland lijden aan diabetes type 1. De diabetes vereniging  Nederland zet zich in voor de mensen met diabetes en zoeken naar betere behandelingen en zelfs naar genezing! 

Ik wil het diabetesfonds graag een handje helpen. Ik vind het ook leuk om creatief bezig te zijn, en heb dus besloten om die creativiteit te gebruiken om geld te verdienen voor het diabetes fonds. Ik maak kaartjes en verkoop deze in de webshop op deze pagina! De gehele opbrengst gaat in een potje en uit eindelijk naar het diabeteafonds. Ik verdien er zelf dus niks aan. 

Zaterdag stond ik al op de Heukelumse markt om mijn kaartjes te promoten. 

Ik hoop veel geld in te zamelen voor onderzoek naar betere behandelingen en misschien uiteindelijk zelfs genezing!