The week of a diabetic 7


Dinsdag was niet echt een bijzondere dag. Ik versierde alvast een vooraadje pods!
Woensdag begon ik de dag met een lekker sapje van aardbeien en sinaasappelsap.
Daarna spullen uitzoeken om te verkopen op de rommelmarkt en thuis de deuren geverfd.
Donderdag hoorden we dat mijn zusje geslaagd is voor haar havo diploma! Ik had de slingers al in huis en was blij dat ik ze op kon hangen haha! Ook kocht ik een lekkere taart, een flesje champagne en een cadeautje! 

Ook liep ik een dagje mee op een kinderdagverblijf in Leerdam. Ik ben ook hier aangenomen voor een stageplek en heb ook voor dit stageadres gekozen. 
Vrijdag heb ik een dagje opgepast op mijn neefje en nichtje. Mijn neefje had zijn plekje gevonden haha! 
Zaterdag stonden mijn vader en ik achter een kraam op de Heukelumse jaarmarkt. Ik verkocht onder andere mijn zelfgemaakte kaartjes voor het diabetesfonds! Deze zijn ook hier te koop. Morgen komt er een artikel over online. 

In de avond heb ik nog wat gedronken op de markt en hadden we een verjaardag. Om 11 uur lag ik moe, maar voldaan in bed. 
Zondag heb ik niet veel gedaan. Natuurlijk wel mijn vader verwend met een leuk cadeau! Gisteren stuurde ik dit liefe kaartje naar mijn tante. 
En ik zette ook zo'n lief kaartje op mijn plankje! Verder heb ik ook deze dag weinig gedaan. Nu duik ik lekker mijn bed in! 

Slaap lekker!