The week of a diabetic 6


Afgelopen week was een week vol leuke dingen! Mijn suiker ging weer eens van hoog naar laag, maar dat is niets nieuws, toch? Lees snel verder om te zien hoe mijn week was!
Dinsdag was mijn eerste afspraak bij Diabeter in Rotterdam. Ik was erg tevreden over de dokters en verpleegkundige daar! De afspraak heeft bijna 3 uur geduurd. Het was vooral heel veel vertellen over mijzelf en over mijn verleden met diabetes. Ik krijg opnieuw een soort van cursus over de Omnipod, omdat ik blijkbaar nog niet alle functies ken. De 23ste ga ik weer langs en heb ik een afspraak met de diatiste en krijg ik de uitleg over de Omnipod. Begin juli ga ik weer terug naar de internist. We gaan dan het behandelplan bespreken. 

Toen ik thuis kwam was ik er moe .. Om 7 uur waren we al op pad en rond 2 uur pas weer thuis. Ook was mijn suikergehalte erg hoog .. Ik ben dus even lekker gaan slapen!
Ook begon in aan een nieuw projectje! Dit komt waarschijnlijk vanavond nog online! 
Woensdag naar gorinchem met mijn lieve zussen!
Woensdag avond versierde ik voor het eerst mijn pomp met tijdelijke tattoos en een lakje doorzichtige nagelak! 
Donderdag starte ik de dag met een lekker ontbijtje! Daarna een stage gesprek ik Gorinchem en ik ben aangenomen!! 
Outfit! Nieuw jurkje van de Only die ik woensdag in Gorinchem kocht. Na mijn gesprek heb ik gezellig wat gedronken met een vriendin!
Aan het eind van de middag weer met het konijn naar de dierenarts en zijn medicatie geven .. Dit moet ik 2x per dag geven. 
Vrijdag gekeken bij het gala van mijn lieve zusje! Was zag ze er mooi uit he?
Mijm schoonmoeder is chaufeur bij een limo bedrijf en reed ook tijdens het gala! Toen ze haar gasten af had gezet mochten wij een rondje mee met de limo! Vooral mijn oma en vader vonden het erg leuk!
Zaterdag heb ik niet veel gedaan. Ik had die dag 3 hypo's ... In de avond wel heerlijke sushi besteld bij mijn opa en oma!
Zelfs op zondag naar de dierenarts voor een spuit met antibiotica! 
Daarna wentelteefjes gemaakt!
Gisteren opgepast om mijn lieve neefje en nichtje.
En weer een nieuwe versierde pod :) 

Dit was mijn week alweer! 
Fijne avond :)