Zusjes gala


Gisteren had mijn zusje haar schoolgala van de middelbare school. Ik wilde dit toch even delen op mijn blog, omdat ik zo ontzettend trots op haar ben! Het is voor haar ook niet altijd even makkelijk (geweest) om te leven met een zus die diabeet is. Vroeger toen ik het net kreeg hadden mijn ouders natuurlijk veel aandacht voor mij. Ik kreeg ook veel cadeaus en visite. Mijn zusje was op dat moment 8 jaar, dus ik snap dat ze hier best wel moeite mee heeft gehad! Ook moesten mijn ouders altijd veel voor mij regelen en waren ze veel met mij bezig toen ik zelf niet mijn diabetes kon regelen. Ook in de tijd dat ik in een depressie zat kreeg ik veel aandacht. Mijn ouders proberen altijd om ons beide even veel aandacht te shenken, maar ik snap dat dit lastig is en dat dit lastig voelde voor mijn zusje, Ook nu heeft ze het af en toe nog wel eens te voorduren als ik bijvoorbeeld een hypo heb en chagerijnig kan zijn haha!

 

Gelukkig voel ik mij nu een stuk beter en regel ik alles zelf. Ik hoop dat het nu allemaal een beetje anders voor der is en dat ze ook het gevoel heeft dat ze de aandacht krijgt die zij verdiend!

 

Ze heeft toch maar mooi alle jaren gehaald op de havo! Ondanks alles was ze altijd super goed bezig met school! Ze heeft nog niet gehoord of ze geslaagd is, maar ik ben nu al ontzettend trots op der dat ze het zover heeft geschopt! En ik maak mij ook zeker geen zorgen over de uitslagen.

 

Hieronder nog een filmpje van de mooie dag en van mijn mooie zusje!

Reactie schrijven

Commentaren: 0