The week of a diabetic 5


Dinsdag begon een beetje emotioneel. Ik nam namelijk afscheid bij de Hummeltjeshoeve. Op mijn blog lees je hier meer over.
Vervolgens heb ik een middagje opgepast op mijn neefje en nichtje! Gezellig! 
In de avond heb ik heerlijk gegeten bij mijn vriend op school! Het was voor hem een examen en er mochten 16 mensen mee om te komen eten. Ik ben zeker trots op hem, het was super! 
Woensdag ben ik een dagje bij mijn zus en de kinderen geweest en hebben we die avond een heerlijke pasta gegeten. 
Ik sloot de dag af met een glas koud water met limoen!
Donderdag haalde ik mijn nichtje op van school en versierde we samen een cake voor mijn zusje die geslaagd is voor een belangrijk examen! Ze mocht bij mij slapen die nacht. Zij heeft vast heerlijk geslapen, maar deze tante lag de hele nacht wakker haha! Zo'n klein meisje heeft een heel groot stuk bed nodig haha! 
Vrijdag stond ik vroeg op om mijn nichtje naar school te brengen. In de middag kreeg ik een flinke hypo .. Ik heb besloten die dag niet veel meer te doen en lekker een serie te kijken. 
Zaterdag ben ik naar een festival in Amsterdam geweest. In mijn vorige artikel lees je hoe deze dag was :)
Zondag lekker bijgekomen en genoten van het heerlijke weer met familie, vrienden, bbq en natuurlijk mijn kleine vriend haha!
Maandag heb ik heerlijk geluncht met een vriendin. 
Daarna naar de dierenarts met het konijn .. Op de vorige foto kun je al een bultje zien op zijn neus. Het was flink ontstoken! Nu goed schoon houden en medicatie toedienen. 
De rest van de dag heb ik genoten van het heerlijke weer bij mijn vriend in de tuin! 

Tijd voor weer een nieuwe week!