Flying dutch Amsterdam


Gisteren was het zover, the flying dutch in Amsterdam! Om half 12 vertrokken wij met twee auto's richting het olympisch stadion. Toen we vertrokken had ik een waarde van 10.2 wat dus best wel redelijk is. Het zag er naar uit dat het een heerlijke dag zou worden! 

We hadden het ook echt getroffen met het weer. Het was zelf iets TE warm haha, maar daar mag je eigenlijk niet over klagen! 

Ik begon met twee flesjes water en heb daarna wel drie drankjes gedronken. Mijn suiker steeg naar de 20.1 dus dat was iets minder .. Na wat gegeten te hebben zijn we weer naar het stadion gegaan om lekker te dansen! 

Helaas zakte mijn waarden niet en bleef ik rond de 20/25 zitten .. Hierdoor was ik wel wat sneller moe en durfde ik niet teveel alcohol te drinken. Ik heb dus vooral heel veel flesjes water gekocht haha! 

Na nog een paar uur gedanst, gegeten en gedronken te hebben, besloten mijn vriend en ik even de schaduw op te zoeken. We waren beide kapot door de warmte en ik ook door mijn suiker en besloten dus om 8 uur om naar huis te gaan. 

Dit was wel een goede beslissing! We zijn lekker optijd naar bed gegaan na een hele leuke dag! 
Vandaag heb ik lekker uitgeslapen! Daarna ontbeten met een gezonde smoothie en heb een stuk gewandeld met mijn vader! 

Vervolgens hebben we lekker de hele dag buiten in de tuin doorgebracht en genoten van het heerlijke weer! 

Mijn suikers zijn weer redelijk onder controle met waarden van rond de 10! 
Ondanks het smeren gisteren ben ik wel enorm verbrand! Oeps!