Afscheid

Afgelopen dinsdag heb ik afscheid genomen bij de Hummeltjeshoeve. Ik nam afscheid met een dubbel gevoel .. Ik had het zo naar mijn zin! Toch heb ik ervoor gekozen om even mijn rust te pakken en hard te gaan werken aan mijn diabetes, zodat ik straks weer met volle moed kan beginnen aan een nieuw schooljaar en een nieuwe stageplek! 

Ik kreeg een heel lief cadeau van mijn collega's en van de kinderen. Ook hadden de collega's die er die dag niet waren een lief kaartje achter gelaten. Ik heb afgesproken dat ik zeker nog een keer langs kom om de kinderen en mijn collega's weer te zien. Wat heb ik een leuke tijd gehad met de kinderen en collega's bij de Hummeltjeshoeve! Zowel in Heukelum als in Ameide. 

Nu is het tijd om dit hoofdstuk af te sluiten en te gaan werken aan een goede start voor het volgende hoofdstuk. 

Fijne dag! 


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Anne (donderdag, 02 juni 2016 15:32)

  Ahhw, wat lief allemaal! Leuk is dat, als je merkt dat ze het toch fijn met je gehad hebben. Knap dat je ervoor kiest om nu aan jezelf te werken. Ik weet dat dat een lastige keuze kan zijn, maar soms is het gewoon nodig.

 • #2

  Hans (donderdag, 02 juni 2016 15:39)

  Hallo Devlin,
  Fijn te zien dat je het zo goed naar je zin heb gehad bij de Hummeltjeshoeve!
  Jammer dat je suikerziekte je zo beperkt en we hopen voor je dat je dit snel onder controle krijgt en je een stabiel leven krijgt.
  Heel erg bedankt voor je inzet!
  Groeten, Hans en Nicole van Haarlem.

 • #3

  Devlin (thelifeofadiabetic) (donderdag, 02 juni 2016 21:02)

  Bedankt Anne voor de lieve reactie en je hebt helemaal gelijk! En Nicole en Hans heel erg bedankt voor de lieve reactie en de leuke tijd! Ik zette mij graag in voor jullie bedrijf en de lieve kindjes :)