The week of a diabetic #4

Deze week een iets ander dagboek dan normaal. Ik heb namelijk niet veel foto's gemaakt de afgelopen week. Vorige week heb ik een weekje overgeslagen. In mijn vorige update kun je lezen waarom het zo stil is geweest op mijn blog. 

Het was een aparte week. Maandagavond was ik heel verdrietig. Ik denk door de wisselende suikers en het idee dat ik het maar niet onder controle krijg. Gelukkig herpakte ik mezelf en had ik dinsdag een betere dag. 

Wat ik woensdag heb gedaan weet ik eigenlijk niet meer. Er is dus vast ook niks bijzonders gebeurt haha! 

Donderdag werd mijn (oud) tange gecremeerd. Hierover schreef ik wat meer in mijm vorige update. Dit was dan ook een emotionele dag. 'S avonds heb ik mijn kastjes uitgezocht en opgeruimd om zo even mijn gedachten te verzetten. 

Vrijdag had ik een stagegesprek. Ook hierover kun je lezen in mijn vorige update. De rest van de dag heb ik doorgebracht in gorinchem met mijn zus en zusje. 'S avonds was ik dus best wel moe en ben ik lekker thuis gebleven om een avondje op de bank te hangen. 

Zaterdag heb ik gekeken bij de glastadmars, want mijn nichtje en haar opa liepen mee. Ook wij hebben veel gelopen haha! Eerst cadeaus en toen de groep achterna naar de school en weer naar huis. Ook die avond heb ik dus lekker op de bank gelegen! 

Zondag vroeg op om een frozentaart te bakken voor een kennis. Daarna gezellig shoppen in Nieuwegijn! Aan het eind van de middag even in slaap gevallen haha! Daarna tv gekeken met mijn vriend en weer lekker gaan slapen! Helaas wel met een waarde van boven de 30 .. 'S nachts dus wel de wekker gezet. 

Mijn suiker ging dus weer flink op en neer de afgelopen week. Ik kan niet wachten tot volgende week dinsdag en ik eindelijk naar Diabeter in Rotterdam mag! 

Slaap lekker! 
Oh en heb je mijn nieuwe aanwinst al gezien haha? Ja, ik heb een konijntje gekocht! Echt een liefie! Alleen zijn naam .. Hij heet shultenbrauw (een merk bier) haha! Mijn vriend wilde de naam verzinnen en ik had gezegd dat dit mocht .. Uhu en dat is hem dus geworden haha!