Korte update

Hi! De laatste week was het stil op mijn blog. Ik had even een weekje nodig om alles op een rijtje te zetten en om even mijn rust te pakken. Zoals jullie wel weten gaat mijn suiker heen en weer, maar er word hard aan gewerkt! Ik houd een soort dagboek bij met al mijn waarden en wat ik op dat moment gedaan heb, want ook de dingen die ik doe kunnen invloed hebben op mijn diabetes. Dinsdag 7 juni is mijn eerste afspraak bij Diabeter in Rotterdam! Ik ga er dus met volle moed tegenaan en ga er alles aan doen om mijn diabetes weer op de rit te krijgen! 

Gisteren was een emotionele dag, want we hebben afscheid moeten nemen van mijn (oud) tante Ammie. Ik had dus ook gisteren even geen puf om iets aan mijn blog te doen. 

Ik kom net terug van een gesprek bij de SKCN voor een eventuele stageplek voor volgend schooljaar. Het was een goed gesprek en ze was erg eunthousiast. Binnekort wordt ik uitgenodigd voor een meeloopdag en krijg ik te horen of ze met mij willen werken. Spannend! 

Ik heb er in ieder geval zin in om volgend schooljaar weer aan de slag te gaan op een nieuwe plek! Ook om er alles aan te doen dat het beter gaat met mijn diabetes! 

Fijne dag!