Een week vol ups en downs

Afgelopen week was een week vol ups en downs. Al hoewel en meer minder leuke dingen gebeurden dan leuke. Ik voel me dan ook best wel een beetje rot ..

 

Maandag voelde ik mij nog redelijk goed. Zoals ik al eerder schreef ben ik die dag met mijn nichtje naar het Nijntje museum geweest en daarna naar de Ikea met mijn moeder en schoonouders. Op dat moment voelde ik mij al wat minder goed, Mijn suiker was flink hoog en wilde niet zakken. Ook de nacht verliep niet goed ,, De volgende dag ben ik ziek naar huis gegaan vanuit mijn werk. Dit kun je allemaal lezen in mijn vorige artikel.

 

De rest van de week had ik goede momenten en slechte. Het ene moment had ik prima waarden en op het andere moment liep die weer enorm op.

 

Ik heb nu ook best moeite om mij gewoon vrolijk te voelen. Ik voel mij niet zo slecht als toen ik die depressie mee maakte, maar ik voel mij ook niet super vrolijk. Doordat het lichamelijk even wat minder gaat denk ik dat dit de oorzaak is. Ik ben gewoon veel moe geweest deze week en heb ook steeds spierpijn in mijn onderbenen.

 

Morgen gaan we weer terug bellen naar diabeter en hopelijk krijg ik dan te horen wanneer ik terecht kan. Ik wil er echt wat aan gaan doen! Morgen schrijf ik een uitgebreid verslag van de afgelopen week, ook met de leuke dingen! Maar voor nu ben ik blij dat ik dit even van mij af heb kunnen schrijven. Ik vind dat soms nog steeds moeilijk en wil niet te koop lopen met mij ziekte en zielig gevonden worden, maar deze site is onder andere wel bedoeld voor dit soort verhalen. En ik voel mij ook fijner wanneer ik het van mij af schrijf!

 

Morgen ochtend ga ik eerst proberen een lekker stukje hard te lopen en daarna bellen naar Diabeter. Ik ben benieuwd!

 

Voor straks, slaap lekker!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Anne (zondag, 22 mei 2016 21:20)

  Ach, wat naar dat je je zo vervelend gevoeld hebt deze week! Geef je lichaam maar lekker de tijd om uit te rusten. Dan gaat het vast snel beter met je bloedsuiker!

  Te koop lopen met je ziekte, dat klinkt als een herkenbare gedachte, maar weet je, diabetes is gewoon een onderdeel van jou leven. Het is logisch dat je daar veel mee bezig bent, en je hoeft het niet te verstoppen. Laat het er gewoon zijn. Het mág er ook zijn!

  Succes met bellen en ik hoop dat je snel terecht kunt bij Diabeter.

 • #2

  Devlin (thelifeofadiabetic) (maandag, 23 mei 2016 12:44)

  Hallo Anne!

  Bedankt voor je reactie! En je hebt gelijk :) Ik zag dat jij ook een blog hebt! Ik ga snel een kijkje nemen :)