Diabeter

De laatste tijd gaat het lichamelijk weer niet zo goed met mij. Mijn suikers vliegen van hoog naar laag zonder een duidelijke oorzaak. Gisteren nacht ben ik weer de hele nacht in de weer geweest met hele hoge waarden. De volgende dag voelde ik mij dan ook echt beroerd en ben ik naar huis gekomen van het werk. Ik baalde hier zo van! De hele dag had ik hoge waarden en toen ineens een hypo van 2.1 .. Ik snapte er niks meer van!

 

De laatste tijd heb ik wel meer van dit soort nachten. Je zou zeggen dat ik dan meer insuline nodig heb in de nacht om die hoge waarden te bestrijden, maar zo makkelijk gaat het niet. Ik heb namelijk ook weer veel nachten waar ik in de weer ben met lage suikers en dan heb ik dus geen insuline nodig. Ik heb elke dag best een vast ritme en kan er dus op dat moment ook geen oorzaak voor vinden.

 

Lichamelijk ben ik ook een beetje op door alles. Ik heb veel spierpijn en ben oververmoeid. Ik baal er ook erg van en voel mij er ook best verdrietig over. Ik wil gewoon normaal werken en uitgaan in de weekenden, maar dat is nu best wel lastig.

 

Ik vind het ook best lastig om dit nu zo te typen, omdat ik geen aansteller wil zijn. Ik wil niet steeds maar zeuren, maar het is wel fijn om dit van mij af te typen. Er zijn zat mensen die het zullen begrijpen, maar er zijn ook vast mensen die het niet snappen. Ik schrijf dit voor mijzelf en om te laten zien dat het leven met diabetes ook best lastig is.

 

Diabeter

Mijn moeder en ik hebben besloten om contact op te nemen met diabeter, Het ziekenhuis waar ik nu loop wilde het zelf doen en wilde ons niet doorverwijzen. We hebben dus zelf actie ondernomen. Ik heb mijn gegevens doorgegeven, krijg een verwijsbrief van mijn huidige ziekenhuis en word zo snel mogelijk gebeld voor een afspraak! Wat ben ik hier blij mee! Diabeter is een ziekenhuis speciaal voor kinderen en jong volwassenen met diabetes. Hier hebben ze dus echt verstand van diabetes en werken ze alleen met deze ziekte. Het is wel een stuk rijden vanaf mijn woonplaats, maar dat hebben we er voor over. Wanneer alles rond is schrijf ik nog een stukje over dit ziekenhuis en hoe zij te werk gaan.

 

Ik ben in ieder geval blij dat er nu meer gedaan word en ik ga er hard aan werken om alles weer op de rit te krijgen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0