The week of a diabetic 3

Afgelopen week was erg leuk! Ik heb veel leuke dingen gedaan en genoten van het heerlijke weer. Benieuwd naar hoe mijn week was? Lees dan snel verder!

 

 

Dinsdag stond ik op met een redelijke waarde, maar het voelde alsof ik een hele hoge waarde had .. Heel apart! Ik dronk een aantal glazen water (vanwege de dorst) en at een boterham en een bakje yoghurt. Daarna ben ik een half dagje wezen werken. In de avond heb ik gesport in de sportschool! Het ging goed met mijn suiker tijdens en na het sporten.

Woensdag begon ik pas om 1 uur met werken. Ik werkte tot 7 uur en had daarna een vergadering tot 9 uur. Ik kookte in de ochtend dus al mijn eten, zodat ik op mijn werk kon eten. Ik maakte rijst met roerbakgroente, kip en zoet zure saus.

Donderdag ben ik even wezen winkelen met een vriendin! Ik kocht dit leuke jumpsuit.

 

Mijn suiker was deze dag een beetje rommelig helaas :(

'S avonds was mijn diploma uitreiking! Ik ben dus nu echt officieel pedagogisch medewerker.

Na mijn diploma uitreiking ben ik uit eten geweest met mijn vader. Ik nam de saté met kroepoek en frietjes.

Vrijdag ontbeet ik met een lekkere smoothie. Ik had een hoge waarde en dus niet zoveel zin in een zwaar ontbijtje.

 

 

De postbode kwam langs met een super leuk bloemetje! Ik kreeg dit bosje van mijn tante voor het behalen van mijn diploma!

 

 

Ik lunchte met een heerlijk broodje, twee gekookte eitjes en wat komkommer. Mijn waarde was weer goed!

Na de lunch ben ik even bij mijn zus en de kinderen geweest. Ik en mijn nichtje hebben even lekker een ijsje gegeten in het zonnetje!

Toen ik thuis kwam voelde ik mij niet lekker. Mijn waarde was HI, wat betekent dat die boven de 32 is en mijn meter het niet meer kan meten .. Na een aantal keer corrigeren zakte die maar niet .. Ineens rook ik insuline en voelde ik dat mijn arm nat was. Wat bleek nou? Mijn pod was lek! Snel vervangen en daarna zakte mijn waarde langzaam. Ik heb die avond niet veel meer gedaan, omdat ik mij niet lekker voelde hierdoor.

Zaterdag ben ik helemaal vergeten om foto's te maken! Oeps!

 

Ik begon de dag met een rondje skeeleren. Daarna ben ik even naar de stad geweest en S' avonds ben ik naar ladies night geweest in Heukelum. Hier stonden allemaal kraampjes met leuke dingen/bedrijven.

 

 

Zondag startte ik de dag rustig met een lekker ontbijtje. Ik was nog zo moe dat ik daarna nog even lekker in bed ben gaan liggen. Ik werd uit eindelijk pas om 2 uur wakker. Na het lunchen ben ik even bij mijn opa en oma op bezoek geweest. Verder was het een lekkere luie zondag!

Vandaag was een gezellig dagje! Ik ben naar het Nijntje museum geweest met mijn nichtje! Daarna naar de Ikea met mijn moeder en schoonouders. Helaas waren mijn waarde niet zo goed vandaag .. Veel hoge suikers!

 

Ik ga dan nu ook afsluiten en duik lekker mijn bed in!

 

Fijne avond!

Reactie schrijven

Commentaren: 0