Een GESLAAGDE dag

Vandaag was letterlijk een geslaagde dag! Vanmorgen heb ik dan eindelijk mijn scooterrijbewijs op kunnen halen en mocht ik eindelijk op de scooter rijden! Dit heb ik dan ook meteen even gedaan met dit heerlijke weer :)

 

Daarna heb ik tussendoor even lekker op de bank gezeten. Ik was namelijk wel een beetje moe doordat in vannacht een flinke hypo had :(

 

Later in de middag heb ik even geshopt met een vriendin en daarna was het tijd om naar mijn school te gaan voor de diplomering! Zoals ik al eerder vertelde ben ik geslaagd voor mijn opleiding pedagogisch medewerker en vandaag werd dat dus officieel bevestigd door middel van een diploma. De diplomering was erg leuk en de mentrix vertelde over iedere leerling een klein persoonlijk stukje. Ik kijk met gemengde gevoelens terug op mijn studie. Het eerste jaar was geweldig, maar het tweede jaar was een stuk zwaarder. Mijn suikers schommelde enorm en ik kwam in een flinke depressie terecht. Door de behandelingen en paniekaanvallen was ik veel afwezig op school. Gelukkig mocht ik wel door naar het derde leerjaar! Toen het derde leerjaar begin voelde ik mij zelf ook een stuk beter! Vooral geestelijk was ik weer helemaal opgeknapt. Wel was het vaak nog lastig met mijn suiker. Het jaar verliep goed! Ik heb hard gewerkt waardoor ik in februari al klaar was met school. Ik mocht op mijn stageplek blijven werken als vaste invalkracht! Helemaal super dus!

 

Al met al ben ik dus best trots op mijzelf dat ik dit allemaal heb kunnen doen. Soms was het best even zwaar. maar het is gelukt! En nu ik het diploma op zak heb is het toch helemaal officieel. Op naar een hoger niveau en nog een jaartje school!

 

 

Ook heb ik een aantal super leuke cadeaus gehad en ben ik uit eten geweest met mijn vader! Bedankt allemaal! En vooral mijn ouders en zusje die mij veel geholpen hebben! Mijn ouders met hoe ik mij voelde, door mij steeds naar de therapie te brengen, naar school en stage te brengen en dat ze er altijd voor mij zijn! Ook mijn zusje en mijn lieve vriend hebben veel voor mij gedaan! Ik ben super blij met jullie :)

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0