The week of a diabetic 2

Afgelopen week was een leuke en drukke week! Ben je benieuwd wat ik allemaal gedaan heb en hoe het met mij ging? Lees dan snel verder!

 

 

Maandag had ik mijn scooter praktijk examen en die heb ik gehaald! Mijn suiker was die dag wel wat hoger, maar dat kwam waarschijnlijk door de spanning.

Dinsdag heb ik niet heel veel gedaan, naast werken. Ik voelde mij niet lekker. Had veel hypos en daarna weer hypos. Ik heb die dag dus vooral VEEL geprikt.

Woensdag voelde ik mij weer wat beter! Ik had een afspraak bij de diabetesverpleegkundige om mijn standen in mijn pomp wat te veranderen vanwege al die hypos.

Daarna heb ik even lekker in het zonnetje gezeten en ben ik even de stad in geweest.

S' avonds heb ik weer voor het eerst gerend! Het ging goed met mijn suiker! Ik zette mijn pomp uit en dronk een smoothie na afloop om een hypo te voorkomen.

Donderdag was het heerlijk weer! Ik genoot in de tuin van een gezonde lunch en ben daarna op pas gegaan met mijn zus en de kids. Dit kon je lezen in mijn vorige artikel.

Vrijdag was het weer nog fijner! Ik begon de dag met een lekker stuk skeeleren. Van te voren at ik een banaan en ik zette mijn pomp stil.

Dit nam ik mee: een flesje water, dextro (in geval van een hypo) en natuurlijk mijn pomp/meter.

Ik kocht die dag ook een handige fles waar ik fruit in kan doen, zodat mijn water een lekker smaakje krijgt! Vrijdag eten wij ook altijd friet, maar vanwege het sporten besloot ik het iets gezonder te doen haha. Friet uit de airfryer met kip uit de oven en een salade.

 

Na het avond eten heb ik gezellig bij gekletst met een vriendin! Mijn suiker ging deze dag prima!

Zaterdag heb ik genoten van het zonnetje en wat spullen voor mijn scooter gekocht.

Ik had die dag weer een hypo en in de avond ineens een hyper. Ik voelde mij dus niet zo lekker aan het eind van de dag. Ik had ook geen zon om eten klaar te maken en plofte dus op de bank met een filmpje en pizza!

Zondag vierde wij moederdag. Het was een hele gezellige dag! Wij hadden een bbq bij mijn zus en zijn in de ochtend even bij mijn opa en oma langs geweest. Helaas wel drie mannen die erg baalde van het verlies van Ajax, maar dat mocht de pret niet drukken.

Morgen moet ik een half dagje werken en ga daarna genieten van de zon!

 

Fijne avond!

Reactie schrijven

Commentaren: 0