Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag 2016 was een erg leuke dag! Het was heerlijk weer dus ben ik er samen met mijn zus en de kinderen op uit getrokken. Veel vriendinnen van mij moesten werken, dus een drankje doen met hun zat er helaas niet in. Gelukkig was het met mijn zus en de kinderen ook heel gezellig!

 

Rond het begin van de middag zijn we in de trein richting Gorinchem gestapt. Ik had mijn pomp al wat zachter gezet aangezien we een stuk gingen lopen en ik dan vaak in een hypo terecht kom. Helaas was dit niet voldoende, want ik zat nog maar net in de trein toen ik een hypo voelde. Ik nam 3 dextro en besloot in Gorinchem eerst even iets te eten. Ik heb mijn pomp die hele middag maar uitgezet. Het was warm weer en ik liep veel. Beide factoren waardoor mijn waarde enorm kan zakken.

 

Mijn waarde bleef redelijk goed de hele middag. In de avond hebben we bij ons thuis gegeten. Helaas was mijn waarde nu wel flink gestegen naar de 16 ..

 

Ik heb nog even genoten van het lekkere weertje en heb toen een filmpje opgezet. Ik ben op tijd gaan slapen, want ik was best moe van al die schommelende waarden.

 

Het was in ieder geval een fijne dag! Echt een dag om ook even stil te staan bij het feit dat wij vrij zijn om te gaan en staan waar wij willen en dat wij hier van moeten genieten!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0