Nieuwe website!

Hi! Zoals jullie al gemerkt hebben is mijn blog vernieuwt en heb ik een nieuwe domeinnaam. Op mijn oude blog konden mensen zonder account niet reageren en ook de mogelijkheden om uit te breiden waren minimaal. Daarom heb ik gekozen om opnieuw te beginnen met een website die mij meer mogelijkheden bied en ook mijn lezers de mogelijkheid bied om te reageren.

 

Veel leesplezier!Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Leonie aerts (woensdag, 27 april 2016 21:26)

  Hoi ik ben leonie en wil je zeggen dat ik het een supper iede van je vind om te bloggen
  Ik heb zelf nu een kleine 2 maand type 1 het is al erg zwaar geweest maar ik merk dat er nog vele zijn die het hebben van lijn leeftijd

  Supper iedee

  Groeten leonie

 • #2

  GJ (donderdag, 28 april 2016 07:09)

  Kennis delen is altijd goed!, ik heb 18 jaar type 1 waarvan ik 17 jaar een pomp gebruik met goede resultaten. Best veel ervaring die ik graag wil delen..
  Grt GJ

 • #3

  Lydia (donderdag, 28 april 2016 08:22)

  Mooie site :D!

 • #4

  Devlin (thelifeofadiabetic) (donderdag, 28 april 2016 20:16)

  Bedankt voor de leuke reacties! Ik hoop dat jullie met plezier mijn blog zullen volgen! Voor een persoonlijke vraag of als je gewoon even wilt kletsen over diabetes, kun je altijd contact met mij opnemen!