Koningsdag 2016

Vandaag viert heel Nederland koningsdag! Mijn koningsdag zag er dit jaar niet zo heel bijzonder uit. Ik was gisteren erg moe van een dag werken, dus ook koningsnacht heb ik niet echt gevierd. Mijn suikers werken ook niet echt mee gisteren en vandaag.

 

Koningsnacht

Met koningsnacht heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan. Ik heb gewerkt tot 19.00 uur, ben toen thuis snel wat gaan eten en door naar een goede vriendin van mij om mijn haar te laten doen! Ik heb niet veel veranderd, maar de puntjes moesten echt bijgeknipt worden. Ook heb ik voor het eerst highlights genomen! Ik ben heel blij met het resultaat :)

 

Daarna ben ik even naar een kroeg geweest hier in Leerdam. Het was best gezellig, maar om 12 uur was ik toch erg moe en ben ik naar huis gegaan .. Toen ik thuis mijn suiker controleerde zag ik dat deze ook erg hoog was .. Namelijk 25.6! Ik heb snel nog wat gedronken, extra insuline genomen en ben toen lekker gaan slapen.

 

Koningsdag

Vandaag zou ik eigenlijk naar Eindhoven gaan, maar ik ben uiteindelijk niet geweest. Het was erg slecht weer, een vriendin van mij ging uiteindelijk ook niet en ik moet morgen gewoon weer een hele dag werken, Ik weet van mijzelf dat als ik zou gaan, ik morgen erg moe ben .. En dat kan ik niet hebben als ik een dag moet werken. Ik heb dus uiteindelijk besloten om lekker in Leerdam te blijven. Ik ben naar de markt geweest en heb wat gegeten in de stad met mijn zus, haar vriend en de kids. Daarna ben ik thuis lekker op de bank geploft onder een dekentje en met een kopje thee en een heerlijke oranje donut. Die donut kon er wel in, want ik had namelijk een hypo toen ik thuis kwam .. 2.9 een veel te lage waarde dus!

 

Ondanks het slechte weer en mijn slechte waardes, heb ik wel een leuke middag gehad! En volgend jaar maken we er gewoon een extra groot feestje van!

 

Fijne avond!

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0